Over de Kroonint group

De Kroonint Group wordt gevormd door:

 

 

Kroonint Cleaning ontwikkelt en produceert reinigingsproducten en systemen voor totaal hygiëne en onderhoud. Naast eigen productie wordt een uitgebreid programma reinigingsproducten van gespecialiseerde toeleveranciers uit voorraad geleverd. Ook zijn wij Paint service center en leveren wij naast het assortiment coatings van Kroonint Protective Coating, een compleet assortiment schildersmaterialen en kitten. Wij verzorgen tevens trainingen voor uw medewerkers om samen met u de kwaliteit en uitvoering van hygiëne en onderhoud of conserveren te borgen. Kroonint Cleaning & Coating Products is gevestigd aan de Albert Plesmanweg 77 te 3088 GB Rotterdam.

 

 

 

 Kroonint coating

 

Kroonint Coating ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige coatings voor industrie, scheepvaart en offshore. Highperformance coatings die een duurzame bescherming bieden voor uw producten en objecten. Als producent van industriële coatings leveren wij zowel hoogwaardige, innovatieve standaardoplossingen als maatwerksystemen. Kroonint Coating is met kantoren, opslag en distributie gevestigd aan de Planckstraat 21 - 3316 GS te Dordrecht en met productie en laboratoria aan de Planckstraat 15 te 3316 GS Dordrecht. Verder is er een Paint Service Center in de vestiging van Kroonint Cleaning te Rotterdam.

 

 

 

Kärcher Center Rhowax is dé specialist op het gebied van reinigingsapparatuur. Wij leveren het complete assortiment Kärcher professionele reinigingsmachines, warm en koud water hogedrukreinigers, schrob-zuigautomaten, veegmachines, schrob-boenmachines, stoomapparaten, waterzuigers en stofzuigers. Kärcher Center Rhowax is met kantoren, opslag, reparatiewerkplaats en opleidingscentra gevestigd aan de Planckstraat 13 - 3316 GS te Dordrecht. 

0