over coating

Over Kroonint Coating

Kroonint ontwikkelt en produceert duurzame coating- en laksystemen welke worden toegepast in de metaalindustrie en scheepvaart. Wij produceren een uitgebreid en divers programma hoogwaardige corrosie werende coatings geschikt voor tal van industrieën en begeleiden de applicatie daarvan.

 

De kracht van Kroonint Coating

De door Kroonint geproduceerde hoogwaardige watergedragen en high-solid producten staan bekend om hun kras- en slagvastheid, uitstekende buitenduurzaamheid, corrosiewering en kostenefficiëntie. De jarenlange research en ervaring heeft geleid tot duurzame innovatieve producten die uw projecten en objecten voor vele jaren optimaal beschermen. 

 

Speciaal en toegespitst op specifieke toepassing

Naast bescherming en corrosiewering in industrial & marine omgeving vervullen onze coatings een rol in veiligheid en herkenbaarheid. Naast coatingtypen voor algemene toepassing maken wij vele producten voor heel specifieke toepassingen.

 

Onze antislip coatings voor loopdekken en industriële platforms voorkomen valpartijen en verhogen de veiligheid.  Onze lichtreflecterende en lichtgevende coatings maken obstakels op industriële plants en op schepen zowel boven als onderdeks zichtbaar. Voedselveiligheid speelt de hoofdrol in onze gecertificeerde coatings voor de voedings- en agrarische sector. Onze high heat resistant coatings beschermen uitlaatsystemen, kachels, stoombuizen en tal van industriële objecten die met wisselende hoge temperaturen worden belast.

 

 

Kwaliteit
Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van Kroonint. De kwaliteit is geborgd in een breed spectrum van controlehandelingen en metingen gedurende het ontwikkelings- en productieproces. Veiligheid is niet alleen van belang binnen het ontwikkelings- en productieproces maar tevens van eminent belang tijdens en na de applicatie van de coatings. Veiligheid voor uw medewerkers tijdens en na de verwerking is daarbij van essentieel belang.

 

 

Team
Ons team van Technical Business Managers staat tot uw beschikking om u uitvoerig en nauwkeurig te informeren en adviseren omtrent verfsystemen, ondergrond voorbereiding alsmede de applicatie en uitvoering. Wij begeleiden uw medewerkers vanaf het ontwerp tot en met de uitwerking.