over cleaning

Over kroonint cleaning

Cleaning is een essentieel onderdeel van ieder bedrijf – of u schoonmaak en onderhoud nu intern oplost of er een gespecialiseerd bedrijf voor inhuurt. Kroonint Cleaning is de betrouwbare partner waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Natuurlijk leveren we uw bestellingen op tijd – tot in de werkkast van de schoonmaker. Maar bij Kroonint gaan we liever nog een paar stappen verder. Zo begeleiden en trainen we uw uitvoerend personeel om efficiënter en beter te werken. Daarnaast denken we met u mee en kruipen als adviseur in de huid van uw bedrijf. Zodoende boekt u met onze producten en service een optimaal en kostenbesparend schoonmaakresultaat. Kortom: met Kroonint maakt u het verschil!

 

Ontzorgen

Bij Kroonint Cleaning staat de klant altijd voorop. Of het nu gaat om advies, bestellingen of noodgevallen: u kunt rekenen op een razendsnelle actie van onze kant. Kroonint beseft zich maar al te goed dat het resultaat van uw werk afhangt van onze dienstverlening. Daarom stropen we graag de mouwen op en bieden u de service die u zelf ook aan uw klanten geeft.

 

Keurmerken en research

Om op het gebied van hygiëne en richtlijnen up-to-date te blijven, trekt Kroonint op met wetenschappers, artsen en specialisten, producenten en toeleverancier. Samen volgen we belangrijke ontwikkelingen en onderhouden we onze kennis van zaken. Daarnaast beschikt Kroonint over belangrijke keurmerken van Nordic Swan en EcoFlower. Producten met deze keurmerken horen tot de minst milieubelastende in hun soort, want ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van energie, chemische stoffen en verpakking.

 

Reinigingsmiddelen

Kroonint heeft een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen. Uiteraard leveren wij reinigers voor sanitair, interieur, vloeren en keukens. Daarnaast beschikken we over specialistische reinigingsmiddelen – onder andere voor graffiti, cementsluier, roet – en desinfecterende middelen. Bij Kroonint beperken we ons niet tot de levering, wij adviseren u ook. Welk product presteert in uw situatie het beste? Hoe past u het toe en welk systeem past bij uw doelstelling? Met Kroonint klaart u de klus.

 

Reinigingsmaterialen

Kroonint staat voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding van zijn producten. Zoekt u specifieke reinigingsmaterialen, bijvoorbeeld een spons, een zaalveger of afvalzak? Wij doen wij u graag een passend voorstel. Of neem onze vlakmop- en microvezelsystemen. Die maken de klus leuk, ergonomisch en efficiënt in de uitvoering. Wist u dat wij zelfs speciale workshops en trainingen aanbieden om deze systemen op de juiste manier in te zetten voor uw organisatie?

 

Papier & dispensers

Wij leveren verschillende papierproducten voor sanitair of in de werkplaats. Daarbij houden we in ons advies nadrukkelijk rekening met de uitstraling en gebruiksintensiteit. Wie grote bezoekersaantallen verwacht, kan beter geen papieren gevouwen handdoekjes naast de wastafels kiezen, maar handdoekrollen en bijbehorende dispenser. Op het eerste oog lijken handdoekjes op het toilet misschien iets kleins, maar zoiets kan uw reputatie behoorlijke beschadigen. Vertrouw daarom op advies van Kroonint.

 

Trainingen

Naast leverancier en adviseur is Kroonint Cleaning ook trainer. We bieden onze klanten gratis trainingen aan om de deskundigheid van hun uitvoerend personeel te bevorderen. De training concentreert zich op vakkennis. Zo komen er allerlei praktische zaken aan bod, zoals vloerherkenning, staalconservering en uiteenlopende schoonmaakmethodes. Het doel is om uw personeel toe te rusten met belangrijke kennis, waardoor zij hun werk nog beter kunnen uitvoeren. 

 

 

Kroonint reinigingsmachines

Het assortiment reinigingsmachines van Kroonint bestaat uit volgende producten:
• Een 2-tal types Kroonint bedrijfsstofzuigers welke ook in een voor uw bedrijf gepersonaliseerde uitvoering
verkrijgbaar zijn.

• Kroonint is importeur van Rotowash cilindrische schrobmachines. www.rotowash.nl
• Alle typen Kärcher reinigingsapparatuur in samenwerking met Kärcher Center Rhowax, www.rhowax.nl

 

Kärcher Center Rhowax is dé professionele leverancier voor Kärcher reinigingsapparatuur en toebehoren. Zij zijn een door Kärcher gecertificeerd Kärcher Center waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In hun showroom treft u een veelzijdig aanbod van schrob- zuigmachines, industriële stofzuigers en diverse warmwater hogedrukreinigers.

 

Bij Kärcher Center Rhowax bent u aan het juiste adres voor een passend advies op maat. Tevens verzorgen zij demonstraties op de door uw gewenste locatie. Kärcher Center Rhowax beschikt over een zeer ervaren technische dienst. In de moderne werkplaats voeren zij reparaties uit, daarnaast bieden ze u service op locatie.

 

 

Klantgerichte expert

Als cleaning expert kijkt Kroonint vanuit uw perspectief naar wat u nodig heeft. Vanuit onze expertise kunnen we cleaningprocessen in uw bedrijf optimaliseren. 

 

Support

Het team van Kroonint Cleaning combineert kennis van zaken met gevoel voor dienstverlening. Juist omdat wij als partner met u optrekken hebben we aan een half woord genoeg. We weten precies wat uw eisen zijn en hoe belangrijk onze productkwaliteit en service voor u is.